top of page

ABOUT ME

Edith Oyen

De fotografe achter Facet Odette

Als kind - ik was toen een jaar of 8 - liep ik al rond met een camera. Indertijd was dat nog een compacte Sony digitale camera met amper 10 megapixels. Tijdens mijn jeugd en daarna twintigerjaren vond ik al snel de weg naar mijn smartphone om foto's vast te leggen. 

En toen kwam in 2020 de coronacrisis. Tijdens de lockdown gingen mijn vriend en ik - zoals zovelen - ontzettend vaak wandelen en (her)ontdekten we België. Mijn smartphone stond vol foto's en het kriebelde om er méér uit te halen, méér creatief te zijn met beelden. Ik kocht een spiegelreflexcamera en startte de opleiding Digitale Fotografie bij Crescendo Mechelen in avondschool, waar ik duidelijk een nieuwe passie ontdekte.

Bedrijfsfotografie geeft me enorm veel energie. Ik ben bio-ingenieur van opleiding en ben naast fotografe ook Supply Chain Consultant, en dat sijpelt door naar mijn foto's: strak, maar vanuit een eigenwijs perspectief. Ook hou ik ervan om het beste uit mensen naar boven te halen en deze beelden te vereeuwigen.

 

Fotografie is mijn creatieve uitlaatklep en ik hou ervan om originele beelden te creëren waarmee ik jouw bedrijf doe stralen. Gezien mijn tweede werkzaamheid in een zakelijke setting, denk ik makkelijk mee hoe jouw bedrijf, jij als ondernemer of jouw product professioneel ogen op foto.

Zin om samen te werken? Klik dan even door naar de contactpagina!

About-me-front-page.jpg
bottom of page